Hoe

Geen verrassingen
Hoe minder verrassingen, hoe beter, vinden we. Wij stellen dan ook alles in het werk om als een goed geoliede trein van a naar z te komen. En van a naar b. Volgens planning en op tijd. Gereedschappen: uitgebreide briefings, korte lijnen, regelmatige feedback en een strakke planning. Wij nemen je werk uit handen en houden je regelmatig up-to-date. Zodat je als opdrachtgever precies weet hoe het staat met je product en je de controle houdt over het eindresultaat.

Een extra mijl - of twee
We gaan graag, en eigenlijk gewoon altijd, ‘the extra mile’. Dat heeft te maken met liefde voor het vak en met de overtuiging dat elke opdrachtgever het beste verdient. Noem ’t maar gewoon service.

Precisie
We werken zeer precies. Zo accuraat in feite, dat eenieder die een taal- of spelfout kan ontdekken in onze producten vindersloon krijgt.
Waarom die nadruk op nauwkeurigheid? Omdat slordigheidjes in het klein gemakkelijk leiden tot slordigheid in het groot. Accuratesse in punten en komma’s zorgt voor de mindset die nodig is om ook de grote lijnen van begin tot eind te beheersen.